Pensioenfonds Dranken brengt pensioenen over naar Pensioenfonds Detailhandel

Op 26 juni 2018 heeft het Pensioenfonds Dranken – onder voorwaarden – het besluit genomen om de opgebouwde pensioenrechten van alle aangesloten (ex-)werknemers en gepensioneerden over te brengen naar het Pensioenfonds Detailhandel. Ook de toekomstige opbouw voor huidige werknemers vindt dan plaats bij het Pensioenfonds Detailhandel.

De komende maanden wordt goedkeuring gevraagd aan de relevante partijen. Daarbij is de overgang ook afhankelijk van de actuele dekkingsgraden bij beide pensioenfondsen. Als aan alle voorwaarden is voldaan, is de overgang per 1 januari 2019 een feit.

Magazine ‘Drankenzo

Uitgebreide uitleg over de overstap staat in Drankenzo september 2018
Dit magazine hebben wij in september aan alle deelnemers en werkgevers verstuurd.

Meest gestelde vragen

Werkgevers, werknemers, oud-werknemers en gepensioneerde. Op welke manier u ook met ons pensioenfonds te maken heeft, de overstap naar Pensioenfonds Detailhandel betekent iets voor iedereen. Daarom zetten we de meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan via dit formulier contact met ons op.

Als werkgever uw werknemers informeren

Wilt u uw werknemers meer betrekken bij het pensioenfonds en over de overstap naar Pensioenfonds Detailhandel informeren? Dan komt deze presentatie misschien goed van pas!

Communicatie tot 1 januari 2019

Door Pensioenfonds Dranken wordt u de komende tijd nog geïnformeerd over praktische zaken. Bijvoorbeeld adresgegevens, telefoonnummers en het rekeningnummer van Pensioenfonds Detailhandel. Alle informatie plaatsen wij ook op deze website.